De Oogstschuur

Winkel

Van Bloesem tot oogst.

Winkel de Oogstschuur

Winkel ‘de Oogstschuur’ plukt letterlijk en figuurlijk de vruchten van Fruitbedrijf Wim Notermans. Het aanbod appels en peren komt uit eigen boomgaard en de aardbeien en blauwe bessen van eigen veld. Naast eigen fruit bestaat het assortiment uit een¬†seizoen sortering aan Limburgse streekfruit als bramen, frambozen en diverse soorten bessen.

Naast de regionale fruitsortering bent u bij ‘de Oogstschuur’ ook aan het juiste adres voor uw dagelijkse groente.

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Een vers pakket vitaminen, ingepakt als een luxe geschenk valt altijd in de smaak. Letterlijk en figuurlijk.

Het Limburgse land kent vele smakelijke verrassingen. Drie van deze delicatessen zijn exclusief verkrijgbaar bij ‘de Oogstschuur’.

De op ambachtelijke wijze huisgemaakte appelperenstroop is regionaal vermaard. Dit 100% natuurlijke product wordt volgens oud familierecept gestookt.

Van de eigen geteelde appels wordt 100% natuurlijk en ongezoet appelsap gemaakt. Deze lekkernij is vanzelfsprekend te koop bij ‘de Oogstschuur’.

Tenslotte is er de bijenhoning van eigen bijenvolken. In de boomgaard van Fruitbedrijf Notermans bevinden zich een aantal bijenkasten, die worden gebruikt voor de bestuiving van het fruit alsmede voor het produceren van honing. Dat honing thuis hoort in een gezond assortiment lekkernijen als dat van “De Oogstschuur” wordt gesterkt door het oud-Limburgse gezegde: “elke dag een lepel honing houdt den dokter uit de woning.